Toluca Lake

10620 Riverside Dr
Toluca Lake, CA 91602

(818) 210-0248
toluca@swtcycle.com

Parking lot at the back of the studio, limited metered street parking along Riverside Dr.

This Week's Schedule

View Full Schedule

Our weekly schedule launches every Sunday at 4pm local time.
Sunday07/03
  • Sweat Cycle Indoors-Vaccine Required

    8:00am - 8:55am (55 min)
    Alex G.
  • Sweat Cycle Indoors-Vaccine Required

    9:30am - 10:25am (55 min)
    Jason S.
  • Sweat Cycle Indoors-Vaccine Required

    11:00am - 11:55am (55 min)
    Latosha L.
Monday07/04
  • Sweat Cycle Indoors-Vaccine Required

    8:00am - 8:55am (55 min)
    Alex G.
  • Sweat Cycle Indoors-Vaccine Required

    9:30am - 10:25am (55 min)
    Amy C.
  • Sweat Cycle Indoors-Vaccine Required

    11:00am - 11:55am (55 min)
    Scott B.
Tuesday07/05
  • Sweat Cycle Indoors-Vaccine Required

    6:00am - 6:55am (55 min)
    Amy C.
  • Sweat Cycle Indoors-Vaccine Required

    7:30am - 8:25am (55 min)
    Scott B.
  • Sweat Cycle Indoors-Vaccine Required

    9:00am - 9:55am (55 min)
    Jason S.
  • Hip Hop Tuesday-Vaccine Required

    6:30pm - 7:25pm (55 min)
    Latosha L.
  • Sweat Cycle Indoors-Vaccine Required

    8:00pm - 8:55pm (55 min)
    Cassandra M.
Wednesday07/06
  • Express Cycle Indoors-Vaccine Required

    6:00am - 6:45am (45 min)
    Amy C.
  • Sweat Cycle Indoors-Vaccine Required

    8:30am - 9:25am (55 min)
    Curtis P.
  • Sweat Cycle Indoors-Vaccine Required

    10:00am - 10:55am (55 min)
    Oyenoye U.
  • Express Cycle Indoors-Vaccine Required

    5:30pm - 6:15pm (45 min)
    Scott B.
  • Sweat Cycle Indoors-Vaccine Required

    6:30pm - 7:25pm (55 min)
    Alex G.
Thursday07/07
  • Sweat Cycle Indoors-Vaccine Required

    6:00am - 6:55am (55 min)
    Amy C.
  • Sweat Cycle Indoors-Vaccine Required

    7:30am - 8:25am (55 min)
    Scott B.
  • Sweat Cycle Indoors-Vaccine Required

    9:00am - 9:55am (55 min)
    Jason S.
  • Latin RIde- Vaccine Required

    6:30pm - 7:25pm (55 min)
    Latosha L.
  • Sweat Cycle Indoors-Vaccine Required

    8:00pm - 8:55pm (55 min)
    Tommy H.
Friday07/08
  • Express Cycle Indoors-Vaccine Required

    6:00am - 6:45am (45 min)
    Mackenzie W.
  • 70's Ride- Vaccine Required

    8:30am - 9:25am (55 min)
    Curtis P.
  • Sweat Cycle Indoors-Vaccine Required

    10:00am - 10:55am (55 min)
    Oyenoye U.
Saturday07/09
  • Sweat Cycle Indoors-Vaccine Required

    6:30am - 7:25am (55 min)
    Amy C.
  • Sweat Cycle Indoors-Vaccine Required

    8:00am - 8:55am (55 min)
    Scott B.
  • Sweat Cycle Indoors-Vaccine Required

    9:30am - 10:25am (55 min)
    Cassandra M.
  • 90s vs 2000s Girl Power Ride- Vaccine Required

    11:00am - 11:55am (55 min)
    Curtis P.

Trainers

Alex

Master Trainer

Amy

Master Trainer

Cassandra
Curtis
Elizabeth
Jason

Master Trainer

Latosha
Mackenzie
Scott

Master Trainer

Tommy

BEGIN YOUR TRANSFORMATION TODAY