Our weekly schedule launches every Sunday at 4pm local time.
Sunday11/27
  • Sweat Cycle
    10:00am - 10:45am (45 min)
    Tommy H.
Monday11/28
  • Sweat Cycle
    7:15am - 8:00am (45 min)
    Neil S.
  • Sweat Cycle
    6:30pm - 7:15pm (45 min)
    Oyenoye U.
  • Sweat Cycle
    7:45pm - 8:30pm (45 min)
    Val C.
Tuesday11/29
  • Sweat Cycle
    6:00am - 6:45am (45 min)
    Melissa H.
  • Hip Hop Ride
    6:00pm - 6:45pm (45 min)
    Nyatta W.
  • Sweat Cycle
    7:15pm - 8:00pm (45 min)
    Glenny Z.
Wednesday11/30
  • Sweat Cycle
    7:15am - 8:00am (45 min)
    Neil S.
  • Sweat Cycle
    8:30am - 9:15am (45 min)
    Glenny Z.
  • Sweat Cycle
    5:15pm - 6:00pm (45 min)
    Val C.
  • Sweat Cycle
    6:30pm - 7:15pm (45 min)
    Oyenoye U.
Thursday12/01
  • Sweat Cycle
    6:00am - 6:45am (45 min)
    Melissa H.
    16 of 33 open
  • Sweat Cycle
    6:00pm - 6:45pm (45 min)
    Melissa H.
    18 of 33 open
Friday12/02
  • Sweat Cycle
    7:15am - 8:00am (45 min)
    Neil S.
    32 of 33 open
  • Sweat Cycle
    8:30am - 9:15am (45 min)
    Scott B.
    27 of 33 open
  • Sweat Cycle
    6:00pm - 6:45pm (45 min)
    Val C.
    33 of 33 open
Saturday12/03
  • Sweat Cycle
    9:15am - 10:00am (45 min)
    Melissa H.
    14 of 33 open
  • Sweat Cycle
    10:30am - 11:15am (45 min)
    Neil S.
    29 of 33 open